Kompetencer

Hos Ellegaard Entreprise leverer vi professionelt entreprisearbejde i høj kvalitet, aflevering til tiden og til den rigtige pris.

Over 40 års erfaring

Erfarne folk, godt håndværk og almindelig sund fornuft, når opgaven skal projekteres og tegningerne laves, gør at vores priser altid er konkurrencedygtige – også når det gælder anderledes byggerier med spændende detaljer og utraditionelle materialer.

Vi har over 40 års erfaring med alle former for nybyggeri, tilbygninger, renoveringer, støbe-, flise- og kloakarbejde samt snedker- og tømrerarbejde – og vi udfører opgaver i både total-, hoved- og fagentreprise.

Vi beskæftiger i dag cirka 15 medarbejdere, hvoraf mange har været i virksomheden i mange år og har stor erfaring med alle former for byggeri, så uanset hvilken opgave, vi udfører, vil der altid være erfarne folk på byggepladsen.

Kun en kontaktperson

Når du arbejder med Ellegaard Entreprise A/S kan du regne med, at du har den samme kontaktperson gennem hele projektet. Det er vores holdning, at det gør det nemmere for både os og vores kunder, at beskeder ikke skal gives flere gange – og at du altid taler med den person, der ved mest om dit byggeri.

En aftale er en aftale

Vi leverer til tiden, og det er vores holdning, at det altid betaler sig at være åben og ærlig i sin kommunikation. Vi holder ord, og du kan regne med, at en aftale er en aftale – også selv om den er mundtlig.

Ring og få en uforpligtende snak, hvis du har byggeplaner. Vi kan altid drikke en kop kaffe, tegne en skitse og regne en pris – så du har noget at konkret, at arbejde videre med.