Din browser kan desværre ikke vise Flash indhold...
 
// Vundet Licitation
I indbudt licitation har vi netop vundet byggeentreprisen ved Fredericia Shipping's ny
:: Læs mere

Aflevering af PAM Maskinfabrik
Ellegaard Entreprise har netop afsluttet sagen for PAM Maskinfabrik, Odense   Aflev
:: Læs mere

Ny projektleder hos Ellegaard Entreprise
Ellegaard Entreprise har ansat ny projektleder og styrker indsatsen overfor private. El
:: Læs mere

 
Ny projektleder hos Ellegaard Entreprise

Ellegaard Entreprise har ansat ny projektleder og styrker indsatsen overfor private.


Ellegaard Entreprise har ansat Jesper Vilhelmsen som ny projektlederEllegaard Entreprise har ansat Jesper Vilhelmsen som ny projektlederEllegaard Entreprise har ansat bygningskonstruktør Jesper Vilhelmsen i en stilling som projektleder. Jesper Vilhelmsen, der er 25 år og fra Vejen, skal fremover sikre, at Ellegaard Entreprise i højere grad er et navn, private tænker på, når der skal bygges til, om eller renoveres.

 

- Vi har både kompetencerne og ressourcerne til det. Og tiden er den rigtige – især nu hvor vi har fået mulighed for at ansætte Jesper til at stå for styringen af det, siger Kristian Schmidt, medejer af Ellegaard Entreprise.

 

Mindre følsom

Samtidig skal den større spredning på forskellige kundegrupper medvirke til at gøre Ellegaard Entreprise mindre følsom overfor udsving i markedet.

 

- Det er ingen hemmelighed, at vi – lige som mange andre byggefirmaer – havde nogle hårde år, da bankerne smækkede kassen i overfor erhvervslivet, så vores kunder ikke kunne få finansieret deres byggeprojekter. Og selv om vi er igennem det nu, så er det vores mål at undgå at komme i en lignende situation fremtiden, forklarer Kristian Schmidt.

 

Tilbage til lærepladsen

På trods af at Jesper Vilhelmsen er nyansat, er han et velkendt ansigt hos Ellegaard Entreprise. Her blev han nemlig udlært som tømrer i 2011, men valgte at gå videre skolebænken for at uddanne sig til bygningskonstruktør. Og med et af skolens flotteste eksamensbeviser i hånden er han nu vendt tilbage til sin gamle læreplads.

 

- Undervejs holdt Jesper lidt ved os og har haft studiejob hos os undervejs, så vi kendte jo både ham og hans kompetencer rigtig godt og var slet ikke i tvivl om, at vi gerne ville ansætte ham, siger Kristian Schmidt.

 

Ambitioner og udfordringer

Hos Jesper Vilhelmsen var de store overvejelser heller ikke nødvendige, da han fik tilbudt job af sin gamle mester.

 

- Mine ambitioner og søgen efter udfordringer faldt godt i hak med stillingen hos Ellegaard Entreprise. Jeg havde en snak med Kristian Schmidt omkring de arbejdsområder, de kunne tilbyde, og herefter var jeg ikke i tvivl om at min kommende arbejdsplads skulle være hos Ellegaard Entreprise. Jeg ser frem til at sætte mit præg på tingene og yde en god service overfor vores kunder, siger Jesper Vilhelmsen


:: Tilbage til oversigten